Zašto baš GRANADA?
 

Zato što je GRANADA škola specijalizovana za španski jezik i zato što su iz nje potekle generacije polaznika koji su naučili španski i uspešno ga koriste i privatno i na poslu.

 

 • Postojimo već 19 godina.
 • Stvorili smo školu po meri polaznika.
 • Rad u malim grupama.
 • Brzo učenje i napredovanje.
 • Fleksibilno radno vreme.
 • Pristupačne cene.
 • Prijatan i opušten ambijent.
 • Personalizovan rad
 • Rad po najsavremenijim metodama prilagođenim evropskim standardima (Marco de Referencia Europeo)
 • Vrhunski tim profesora s višegodišnjim iskustvom u podučavanju.

 

Za sve svoje polaznike Granada obezbeđuje sledeće pogodnosti:

 

 • Svi polaznici su osigurani 24 časa kod osiguravajuće kuće Wiener Stadtische. ​
 • Besplatno korišćenje biblioteke i videoteke.
 • Besplatni dopunski časovi za sve one kojima je to potrebno.
 • Škola ima WI-FI.
 • Ukoliko nekoga interesuje studiranje na španskom govornom području, tu smo da vam pomognemo. 

 

Rekli su o nama:

 

“Više od petnaest godina služim se španskim jezikom. Međutim španski sam naučila na španskom govornom području, a ne u učionici. U želji da unapredim svoje znanje jezika i savladam gramatiku, po preporuci sam se odlučila za Granadu. Zahvaljući zanimljivom i odlično osmišljenom programu, izuzetno sam zadovoljna napretkom koji je već nakon par meseci primetan.”
 

Jasmina Stanković

..........................................................................................................................................................................................................................................................

Draga Gocita,
Hvala ti što si mi pomogla da otkrijem Novi svet.
Relja Seratlić

 

 

 

"Idem u GRANADU već 3 godine i obožavam časove. Ne bih išla nigde drugde. Definitivno najbolja škola španskog u Beogradu! Profe nam je super i svaki čas je nasmejana tako da nam prenosi i pozitivnu energiju pored znanja."

 

Nina Ognjanović

 

 

 

"U školi španskog jezika "Granada" pohađam kurseve već nekoliko godina, i malo je reći da sam zadovoljna. Profesorke su sjajne, kako u profesionalnom, tako i u svakom drugom pogledu. Časovi su uvek zanimljivi i dinamični, inovativni i prilagođeni potrebama polaznika, a atmosfera u školi je toliko prijatna da se osećamo kao kod kuće. Sve u svemu, "Granada" je jedinstvena škola koja polaznicima nudi španski jezik, kulturu i još mnogo, mnogo toga."

 

Katarina Mihailovic

 

 

 

"Idem u Granadu na časove španskog već godinama i svaki put imam osećaj kao da stupam u "mini" Španiju. To je mesto gde se ljubitelji španskog jezika i kulture okupljaju, druže i usavršavaju jezičke sposobnosti uz šoljicu čaja ili kafe. Svakom bih preporučila da dođe u Granadu, kako zbog stručnosti profesora (koja meni veoma znači jer studiram španski), tako i zbog prijatne atmosfere koja mi uvek ulepša dan."

 

Vanja Kudra

 

 

 

" 2004. godine kada sam počela da pohađam časove u školi Granada, bila sam usred studija španskog, koji mi nikako nije išao i koji sam iz dana u dan sve više mrzela. Slobodno mogu reći da me je Goca na suptilan način naterala ne samo da završim fakultet, već i usadila ogromnu ljubav prema španskom jeziku, koji i dan danas ne nameravam da prestanem da usavršavam.

Moj iskreni savet za sve one koji planiraju da nauče španski je da ne gubite vreme tražeći druge škole, u Granadi ćete pronaći i dobiti čak i više od onoga što vam je potrebno."

 

Nađa Lazarević

 

 

 

"Mogu da kažem da sam uz pomoć moje profesorke Goce i škole Granada naučila mnogo toga o Španiji, o jeziku, i zavolela ovu predivnu zemlju. U centru grada, u fenomenalnoj i domaćinkoj atmosferi, uvek nasmejani Vas dočekuju na vratima škole...
Moje preporuke svima! Ko želi da nauči španski jezik, na pravom je mestu!"

 

Marijana Kocić

 

 

 

"Uf šta da kazem, ja kao poprilično introvertna osoba, došla sam u školu po preporuci drugarice i to je bila ljubav na prvi pogled. Sve mi se svidelo odmah, male grupe, časovi koji su bili prilagođeni nama, puno priče o svemu, kao da sam izašla na ćaskanje sa super drugaricama, sve lagano, lepo, opušteno, super mesto. Trenutno ne idem, zbog obaveza, ali iskreno strašno me grize savest. O znanju i španskom mogu da kažem - Najbolje od najboljeg i naravno Gocita koja je savršena - I da U Granadi je kao da ste deo evropske kulture, a ne da živite u Beogradu."

 

Renata Deronja

 

 

 

"Granada nije samo škola vec čitav svet španskog jezika i kulture koji se sa radošću otvara svakome ko je spreman da ga istražuje. To nije samo ultra kvalitetno učenje jezika, već i mnogo kreativnosti, osmeha i druženja koji svaki čas čini posebnim iskustvom koje obogaćuje."

 

Valentina Rodić

____________________________________________________________________________________________________


Posveta napisana profesorki Gordana na knjizi KRALJICA JUGA  (autor knjige ARTURO PÉREZ REVERTE):
Sa beskranim divljenjem, poštovanjem i privrženošću svojoj ``kraljici juga`` koja je na najlepši način vezala svoju sudbinu i svoju životnu priču za neiscrpnu lepotu Španije, a mene zauvek ogrnula plaštom njene topline i strasti.
Ana Radović